Συστατικά
Για τον χυλό
- 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 1 πρέζα αλάτι
- 170 γρ. χυμό ανανά, από την κονσέρβα
- 1 αβγό, μέτριο, ελαφρά χτυπημένο
Για τους λουκουμάδες
- ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- 6 φέτες ανανά, από κονσέρβα
Για το γλάσο
- 180 γρ. ζάχαρη άχνη
- 2-3 κ.σ. χυμό ανανά, από την κονσέρβα
- 1/4 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. ινδοκάρυδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com