Συστατικά
Για τη μαρέγκα
- 10 γρ. βούτυρο, για το άλειμμα
- 5 ασπράδια, από μέτρια αβγά
- 270 γρ. ζάχαρη άχνη, + 1 κ.γ. για το πασπάλισμα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη γέμιση
- 2 ροδάκινα, ώριμα
- 2 βερίκοκα, ώριμα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1/3 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
Για τη σύνθεση
- 2 βερίκοκα, κομμενα σε φέτες
- 20 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com