Συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα bbq (lollipops) από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
Συστατικά
- 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
- 200 γρ. σάλτσα BBQ
- 500 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για την coleslaw
- 200 γρ. λάχανο, κόκκινο
- 2 καρότα
- 1 στικ σέλερι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 60 γρ. μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- σουσάμι
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com