Συστατικά
Για τη σάλτσα ντομάτας
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 1-2 σκ. σκόρδο
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. βασιλικό
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 50 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Για τα μπιφτέκια
- 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, σπάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 1 κ.σ. βασιλικό
- 1 κ.σ. κρεμμύδι, σε σκόνη
- 1 κ.σ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη σάλτσα πέστο
- 150 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. πέστο αλά Τζενοβέζε
Για τη σύνθεση
- 4 ψωμάκια για burger
- 8 φέτες μοτσαρέλα
- 100 γρ. ρόκα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- βασιλικό
- ντοματίνια
- ρόκα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com