Συστατικά
- 4 κλ. σέλερι
- 1 κιλό πατάτες
- 2 καρότα
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
- 2 κ.σ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κιλό μυλοκόπι, καθαρισμένο
- 1 λεμόνι, σε φέτες
- 100 γρ. κρασί λευκό
Για το σερβίρισμα
- φέτες λεμόνι
- θυμάρι, ψιλοκομμένο
- δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com