Συνταγή για μπακαλιάρο σε κρούστα και σαλάτα με κολοκυθάκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
Για τη σαλάτα
- 4 κολοκυθάκια
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κ.σ. μάραθο, φρέσκο
- αλάτι
- πιπέρι
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 20 γρ. παρμεζάνα, σε flakes
Για τον μπακαλιάρο
- 500 γρ. μπακαλιάρο, σε φιλέτα
- 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 σκ. σκόρδο
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 20 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- ρίγανη, ψιλοκομμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com