Συνταγή για σουβλάκι με γύρο μπακαλιάρου από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
Για τον γύρο μπακαλιάρου
- 1 κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1 κ.γ. σουμάκ
- 1/4 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- αλάτι
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. μπακαλιάρο, φιλεταρισμένο
Για το dressing
- 2 κ.σ. φύλλα δυόσμου
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
Για τα σουβλάκια
- 1 ντομάτα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 αβοκάντο
- 3 πίτες για σουβλάκι
- 50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com