Συστατικά
Για τα μπισκότα
- 300 γρ. αλεύρι μαλακό
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 250 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Για το γλάσο
- 2 ασπράδια, από μεσαία αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 480 γρ. ζάχαρη άχνη, περασμένη από σίτα
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. νερό
- 1/4 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1/4 κ.γ. μπλε χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
- 1/4 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
- παγωτό
- μπισκότα, τριμμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com