Συνταγή για φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα κόλιανδρου από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
Συστατικά
Για τις φτερούγες
- 4 φτερούγες κοτόπουλου
- 2 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 70 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 1/2 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
- 1/2 κ.γ. κρεμμύδι, σε σκόνη
- πιπέρι
- 1 κ.σ. μαϊντανό
Για τη σάλτσα
- 1/2 πιπεριά τσίλι, πράσινη
- 1/4 ματσάκι κόλιανδρο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- 1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com