Δέκα έξυπνοι τρόποι να επαναχρησιμοποιήσετε το νερό που βράσατε τα ζυμαρικά
Μην πετάτε το νερό που βράσατε τα μακαρόνια, μπορείτε να το αξιοποιήσετε με πολλούς τρόπους.
Αν συνηθίζετε κάθε φορά που βράζετε τα μακαρόνια να χύνετε το νερό στο νεροχύτη, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τακτική. Κι αυτό γιατί το συγκρεκριμένο νερό περιέχει άμυλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να δέσει η σάλτσα, αλλά και για τη ζύμη πίτσας, για τα μαλλιά ή για το βράσιμο των λαχανικών.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr