Συστατικά
- 150 γρ. χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
- 50 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα
- 100 γρ. αμύγδαλα, χοντροκομμένα
- 50 γρ. ηλιόσπορο, χοντροκομμλενους
- 120 ml χυμό πορτοκαλιού, από 1 φρέσκο πορτοκάλι
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1/4 κ.γ. γαρίφαλο
- 160 γρ. νιφάδες βρόμης, σε σκόνη
- 50 γρ. κουβερτούρα, σε σταγόνες
- 2 κ.γ. παπαρουνόσπορο
- 2 κ.σ. φιστικοβούτυρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com