Συστατικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το άλειμμα του σκεύους
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 100 γρ. μανιτάρια champignon
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
- 300 γρ. ψωμί, μπαγιάτικο
- 100 γρ. ζαμπόν, κομμάτι
- 220 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 8 αβγά, μέτρια
- 500 γρ. γάλα, 3,5%
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com