Συστατικά
Για το crumble
- 3 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 αβγά, μέτρια
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. γάλα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 300 γρ. ψωμί
- 140 γρ. σμέουρα (raspberries)
Για τη σάλτσα raspberries
- 200 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com