Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 500 γρ. κιμά κοτόπουλο
- 1 αβγό, μέτριο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 30 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 κ.σ. φύλλα θυμαριού
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πανάρισμα
Για το τζατζίκι
- 1 αγγούρι
- 6 κλ. άνηθο
- 1 κ.σ. κάππαρη
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σαλάτα
- 150 γρ. φασολάκια
- 100 γρ. κινόα
- 10 ντοματίνια
- 1 αγγούρι
- 100 γρ. φέτα
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com