Συστατικά
Για τα κεφτεδάκια
- 500 γρ. κιμά χοιρινό
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 400 ml σπορέλαιο
Για τη σάλτσα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 κ.σ. πάπρικα
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 500 γρ. φασολάκια, στρογγυλά
- 50 γρ. κρασί κόκκινο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 400 γρ. νερό
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- δυόσμο
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- φέτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com