Συνταγή για ceviche λαβράκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
- 4 λαβράκι, φιλέτα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ξύσμα λάιμ, από 3 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 3 λάιμ
- 2 γρ. τζίντζερ, προαιρετικά
- 1/2 πιπεριά τσίλι, προαιρετικά
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 πιπεριά τσίλι
- φύλλα κόλιανδρου
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτες λάιμ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com