Συστατικά
Για το σιρόπι
- 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. μάνγκο
- 40 γρ. ρούμι
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
- 1 κ.σ. δυόσμο
Για την κρέμα
- 250 γρ. τυρί κρέμα
- 160 γρ. κρέμα καρύδας
- ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
- 30 γρ. ρούμι
- 75 γρ. ζάχαρη άχνη
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μάνγκο
- 200 γρ. σαβαγιάρ
Για το σερβίρισμα
- φράουλες
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com