Συνταγή για κολοκυθοανθούς γεμιστούς από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Λαδερά
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κολοκυθάκι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 καρότο
- 300 γρ. ρύζι γλασέ
- 200 γρ. νερό
- 500 γρ. ντομάτες, τριμμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κ.σ. βασιλικό
- 1 κ.σ. δυόσμο
Για τη σύνθεση
- 30 κολοκυθοανθούς
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
- ρίγανη
- λεμόνι
- ελαιόλαδο
- φέτα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com