Συστατικά
- 2 καρότα
- 2 στικ σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 6-8 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 150 γρ. κρασί κόκκινο, ημίγλυκο
- 200 γρ. ζωμό βοδινού
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 κιλά οσομπούκο
- αλάτι
- 30 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για το σερβίρισμα
- ρύζι μπασμάτι
- θυμάρι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com