Συστατικά
Για την κρέμα πατισερί
- 500 γρ. γάλα
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 κρόκους
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. κορν φλάουρ
- 5 passion fruit(s)
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. βούτυρο
Για τα φύλλα
- 850 γρ. φύλλο σφολιάτας
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το γλάσο
- 5 passion fruit(s)
- 30 γρ. βούτυρο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1/2 κ.γ. κίτρινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη σαντιγί
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com