Συμβουλές για να φτιάξεις Dulce de leche στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη

Τα dulce de leche είναι βασικό συστατικό για να φτιάξουμε banoffee ή banoffee σοκολάτας







    • Τοποθετούμε τα ζαχαρούχα γάλατα στη χύτρα ταχύτητας.
    • Καλύπτουμε με το νερό και μεταφέρουμε στη φωτιά.
    • Κλείνουμε το καπάκι, γυρίζουμε τη βαλβίδα στην κατάλληλη ένδειξη, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 40-50 λεπτά.







Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved