Συστατικά
Για τη γέμιση
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. τσένταρ, σε φέτες
Για τη μαρινάδα
- 100 γρ. σάλτσα σόγιας
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 σκ. σκόρδο
- 50 γρ. κρέμα βαλσάμικο, με σύκο
- 1 κ.σ. μέλι
- 500 γρ. ψαρονέφρι
- 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- σουσάμι
- φύλλα κόλιανδρου
- γουακαμόλε
- γλυκόξινη σάλτσα
- γιαούρτι στραγγιστό, ή sour cream
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com