Συνταγή για ψητά κολοκυθάκια με παρμεζάνα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Λαχανικά
Συστατικά
- 2 κολοκυθάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 35 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 1 πρέζα αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 1/2 λάιμ
- 5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com