Συστατικά
- 170 γρ. γάλα, χλιαρό
- 8 γρ. μαγιά ξηρή
- 80 γρ. μέλι
- 4 αβγά, μέτρια
- 420 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το πασπάλισμα του πάγκου
- 1 κ.γ. αλάτι
- 60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + 1 κ.σ. για τις φόρμες
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το άλειμμα του μπολ
- 180 γρ. βούτυρο, παγωμένο, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους 0,5 εκ
- 1 κρόκο, αραιωμένο σε 2 κ.σ. νερό
Για το σερβίρισμα
- 100 βούτυρο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com