Συνταγή για σολομό με σάλτσα μουστάρδας από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια
Συστατικά
Για τον σολομό
- 800 γρ. σολομό, (4 φιλέτα)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- 2 κ.σ. φύλλα θυμαριού
Για τη σάλτσα μουστάρδας
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 σκ. σκόρδο
- 250 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 2 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
- 2 κ.σ. μαϊντανό
Για τη γαρνιτούρα
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 150 γρ. μανιτάρια champignon
- 2 σκ. σκόρδο
- 400 γρ. σπανάκι
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com