Συστατικά
Για την κρέμα πατισερί
- 4 κρόκους, από μεσαία αβγά
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 350 γρ. γάλα
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 20 γρ. κορν φλάουρ
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σουφλέ
- 4 ασπράδια, από μεσαία αβγά
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για τη σύνθεση
- 180 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
- 20 γρ. βούτυρο, για τα ράμεκιν
- 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com