Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 κύβο κότας
- 50 γρ. κρασί λευκό
- 1 1/2 λίτρο νερό
- 600 γρ. πατάτες
- 2 καρότα
- 1 πράσο
- 2 στικ σέλερι
- 1/2 ματσάκι σέλινο
Για το αυγολέμονο
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 2 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- φέτες λεμόνι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com