Συστατικά
- 220 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + 1 κ.σ. για το άλειμμα της λαδόκολλας
- 2 κ.σ. κακάο, + 1 κ.γ. για το πασπάλισμα της λαδόκολλας
- 340 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. ζάχαρη καστανή
- 6 αβγά, μέτρια
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 240 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. αλάτι
Για το σερβίρισμα
- 200 γρ. παγωτό βανίλια
- 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com