Συστατικά
Για τη βάση
- 50 γρ. βούτυρο, λιωμένο + έξτρα για το άλειμμα της φόρμας
- 1 κ.γ. αλεύρι γ.ο.χ., για το πασπάλισμα της φόρμας
- 250 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το cheesecake
- 7 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
- 120 γρ. νερό, κρύο
- 350 γρ. σοκολάτα ruby
- 450 γρ. τυρί κρέμα
- 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 240 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1/2 κ.γ. ροζ χρώμα ζαχ/κής σε πάστα, προαιρετικά
Για τη γκανάς
- 170 γρ. σοκολάτα ruby
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Για τη διακόσμηση
- 100 γρ. σαντιγί
- 1 κ.σ. κας-κας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com