Συνταγή για Choux Craquelin από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά
Συστατικά
Για το μπισκότο
- 150 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- 150 γρ. ζάχαρη καστανή
- 130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης
- 1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τα σου
- 125 γρ. γάλα
- 125 γρ. νερό
- 125 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 γρ. αλάτι
- 4-5 αβγά, μεσαία
Για τη γέμιση
- 300 γρ. τυρί κρέμα
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 150 γρ. μαρμελάδα φράουλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com