Συνταγή για Σαρλότ από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Τούρτες










  • Συστατικά


    Για το σιρόπι

    • 200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
    • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
    • 1/2 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σπόρους
    • 50 γρ. κονιάκ

    Για την κρέμα

    • 500 γρ. τυρί κρέμα, παγωμένο
    • 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
    • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
    • 1/2 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ)
    • ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
    • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

    Για τη σύνθεση

    Για το σερβίρισμα

    • δυόσμο




    Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com









©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved