Συνταγή για γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα

Συνταγή για γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου από τον Άκη Πετρετζίκη









  • Συστατικά


    Για τα γιουβαρλάκια

    • 1 κρεμμύδι
    • 1 σκ. σκόρδο
    • 500 γρ. κιμά κοτόπουλο
    • 2 κ.σ. άνηθο
    • 1 κ.σ. δυόσμο
    • 1 κ.σ. κύμινο
    • 150 γρ. ρύζι γλασέ
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 1 1/2 λίτρο νερό
    • 1 κύβο κότας
    • φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
    • 1 φύλλο δάφνης

    Για το αβγολέμονο

    • ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
    • χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
    • 2 κρόκους
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 1 κ.γ. κορν φλάουρ
    • 1 κ.σ. άνηθο

    Για το σερβίρισμα

    • άνηθο
    • πιπέρι
    • ελαιόλαδο
    • λεμόνι




    Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com









©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved