Συστατικά
Για το σιρόπι
- 500 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 650 γρ. νερό
- 1 λεμόνι
- 2 φύλλα αρμπαρόριζας
- 50 γρ. μέλι
Για την πίτα
- 5 αβγά, μεσαία
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 βανιλίνες
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 150 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com