Συστατικά
Για τη σάλτσα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 200 γρ. νερό
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κ.σ. βασιλικό
Για το κοτόπουλο
- 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 3 αβγά
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 700 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 220 γρ. μετσοβόνε
- 250 ml σπορέλαιο
Για το σερβίρισμα
- πουρέ πατάτας
- βασιλικό
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com