Συνταγή για κοτοπιτάκια με αγκινάρες από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Αλμυρές Πίτες & Τάρτες
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κιλό μπούτια κοτόπουλου
- 750 γρ. αγκινάρες, κατεψυγμένες
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 γρ. νερό
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. mix τυριών
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- 850 γρ. φύλλα σφολιάτας
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com