Συστατικά
- 600 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες, rib-eye
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 30 γρ. βούτυρο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο
- 500 γρ. σπαγγέτι, Νο6
- 100 γρ. παρμεζάνα
Για τη σάλτσα
- 20 γρ. πιπέρι σε κόκκους, ροζ
- 20 γρ. πιπέρι σε κόκκους, πράσινο
- 20 γρ. πιπέρι σε κόκκους
- 1 σκ. σκόρδο
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 2 κ.σ. θυμάρι
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com