Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. ρύζι γλασέ
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 700-800 γρ. νερό
- 1 κιλό σπανάκι
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- λεμόνι
- φέτα
- ελαιόλαδο
- πιπέρι
- ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com