Συνταγή για καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για το γλάσο
- 150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 50 γρ. σάλτσα σόγιας
- 20 γρ. τζίντζερ
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 σκ. σκόρδο
Για την πανσέτα
- 2 κιλά πανσέτα, χωρίς κόκκαλο, με δέρμα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κλ. δεντρολίβανο
Για το σερβίρισμα
- καλαμπόκι, βρασμένο
- φασόλια, σε κονσέρβα
- πατάτες τηγανητές
- πιπεριά τσίλι
- θυμάρι
- αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com