Συνταγή για καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας









  • Συστατικά


    Για το γλάσο

    • 150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
    • 50 γρ. σάλτσα σόγιας
    • 20 γρ. τζίντζερ
    • 1 πιπεριά τσίλι
    • 1 σκ. σκόρδο

    Για την πανσέτα

    • 2 κιλά πανσέτα, χωρίς κόκκαλο, με δέρμα
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • αλάτι
    • πιπέρι
    • 3 κλ. δεντρολίβανο

    Για το σερβίρισμα



    Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com









©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved