Συνταγή για κολοκυθόσουπα με πορτοκάλι από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Σούπες
Συστατικά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 500 γρ. κολοκύθα, ξεφλουδισμένη χωρίς σπόρια
- 400 γρ. γλυκοπατάτα, ξεφλουδισμένη
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
- χυμό πορτοκαλιού, από 2 πορτοκάλια
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
- 2 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- 850 γρ. νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 1 τορτίγια, για σερβίρισμα
- 1 κ.σ. μέλι
- σχοινόπρασο, για σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com