Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. νερό
- 1 κ.σ. ρίγανη
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 1 ντομάτα
- αλάτι
- πιπέρι
Για τη σύνθεση
- 500 γρ. ντομάτες
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.σ. ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 κιλό μπακαλιάρο, φιλέτο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κάππαρη
Για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com