![Συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό με μελιτζάνες από τον Άκη Πετρετζίκη](https://cdn.astmd.gr/img/949/569/90/2021/11/08/maxresdefault.jpg?t=gooaXV0jtou9PkzViMsm8Q)
Συστατικά
- 1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
- 6-8 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. κόκκους μπαχάρι
- 1 στικ κανέλα
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. κρασί κόκκινο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 λίτρο νερό
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 λίτρο ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- 2 μελιτζάνες
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 100 γρ. φέτα
- φέτες ψωμί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com