Συνταγή για κρέμα μπαβαρουάζ από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Σνακ & Σάντουιτς
Συστατικά
- 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 200 γρ. γάλα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 4 κρόκους, από μεσαία αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για το σερβίρισμα
- φρέσκα μούρα
- δυόσμο
- ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com