Συνταγή για τούρτα εκλέρ από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά



Για τη ζύμη



110 γρ. βούτυρο



250 γρ. νερό



1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη κρυσταλλική



1 πρέζα αλάτι



130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.



5 αβγά, μεσαία







Για την κρέμα



100 γρ. κορν φλάουρ



1 λίτρο γάλα



250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική



50 γρ. κακάο



100 γρ. βούτυρο, παγωμένο



1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας



1 πρέζα αλάτι



200 γρ. κουβερτούρα



50 γρ. αμύγδαλα φιλέ









Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved