Συστατικά
Για τη σάλτσα
200 γρ. ντομάτα
1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
1-2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
αλάτι
πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. ρίγανη
30 γρ. παρμεζάνα
Για τη σύνθεση
4 πίτες για σουβλάκι
200 γρ. mix τυριών
260 γρ. μοτσαρέλα
50 γρ. προσούτο
60 γρ. ντοματίνια
100 γρ. ρόκα
1 κ.σ. βασιλικό
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com