Συστατικά
Για το σιρόπι
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. νερό
50 γρ. κονιάκ
Για το παντεσπάνι
5 αβγά, μεσαία
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. κακάο
Για την κρέμα
150 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
300 γρ. κουβερτούρα
180 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
50 γρ. νερό
4 ασπράδια, από μεσαία αβγά
΄500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για το σερβίρισμα
κεράσια, γλασέ
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com