Συστατικά
Για τα μπισκότα
170 γρ. βούτυρο
1 κ.γ. κανέλα
1 κ.γ. τζίντζερ
1 πρέζα γαρίφαλο
250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
80 γρ. μέλι
1 αβγό, μεσαίο
1 κρόκο
400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
Για τη βουτυρόκρεμα
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. ζάχαρη άχνη
180 γρ. κουβερτούρα λευκή
1/2 κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για το σερβίρισμα
κας-κας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com