Συνταγή για ψαρονέφρι με γλυκόξινο γλάσο και πουρέ παστινάκι από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
Για τον πουρέ
800 γρ. παστινάκι
700 γρ. νερό
300 γρ. γάλα, προαιρετικά
2 κ.σ. θυμάρι
100 γρ. βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. μέλι
Για το ψαρονέφρι
800 γρ. ψαρονέφρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. θυμάρι
50 γρ. κρέμα βαλσάμικο
1 κ.σ. μέλι
200 γρ. νερό
200 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com