Συνταγή για ψαρονέφρι με γλυκόξινο γλάσο και πουρέ παστινάκι από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά





























Για τον πουρέ



800 γρ. παστινάκι



700 γρ. νερό



300 γρ. γάλα, προαιρετικά



2 κ.σ. θυμάρι



100 γρ. βούτυρο



αλάτι



πιπέρι



50 γρ. μέλι







Για το ψαρονέφρι



800 γρ. ψαρονέφρι



2 κ.σ. ελαιόλαδο



αλάτι



πιπέρι



1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



1 κ.σ. θυμάρι



50 γρ. κρέμα βαλσάμικο



1 κ.σ. μέλι



200 γρ. νερό



200 γρ. δαμάσκηνα, αποξηραμένα



































Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved