Συστατικά
Για το crumble
250 γρ. ψωμί για τοστ, τριμμένο
125 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1 πρέζα γαρίφαλο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1/2 κ.γ. τζίντζερ, σε σκόνη
1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
Για τη γέμιση
320 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
250 γρ. ζαχαρούχο γάλα
125 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
1/2 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
1 πρέζα γαρίφαλο
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
20 γρ. βρώσιμα κονφετί
Για τη σύνθεση
80 γρ. βούτυρο
50 γρ. μέλι
20 γρ. βρώσιμα κονφετί
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com