Συνταγή για μοσχαρίσια λάπα με χριστουγεννιάτικη γέμιση από τον Άκη Πετρετζίκη
Συστατικά
70 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα
70 γρ. cranberries, αποξηραμένα
100 γρ. κονιάκ
80 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κιλά μοσχάρι, λάπα, χωρίς κόκαλο
αλάτι
πιπέρι
2 κλ. δεντρολίβανο
1/2 κ.γ. κανέλα
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
100 γρ. κάστανα, βρασμένα
Για το σερβίρισμα
750 γρ. πατάτες baby, έτοιμες
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com