Συνταγή για μοσχαρίσια λάπα με χριστουγεννιάτικη γέμιση από τον Άκη Πετρετζίκη













Συστατικά













70 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα



70 γρ. cranberries, αποξηραμένα



100 γρ. κονιάκ



80 γρ. ελαιόλαδο



1 κρεμμύδι



1 σκ. σκόρδο



2 κιλά μοσχάρι, λάπα, χωρίς κόκαλο



αλάτι



πιπέρι



2 κλ. δεντρολίβανο



1/2 κ.γ. κανέλα



1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο



100 γρ. κάστανα, βρασμένα







Για το σερβίρισμα



750 γρ. πατάτες baby, έτοιμες

















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

















©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved